Eventyrprinsesse kommer på besøg

Eventyrprinsesse kommer på besøg
Eventyrprinsessen kommer på besøg

Jeg hedder Nicoline Louise Roos og er skuespiller og dramalærer. Jeg har udviklet et koncept som hedder "Eventyrprinsessen kommer på besøg" for børn fra 3 til 10 år.

Først fortæller jeg et dramatisk eventyr og bagefter får alle børn mulighed for at komme "op på scenen" og spille teater med mig.

 

Vi spiller forestillingen "Guldlok og de 3 bjørne" og jeg har 3 små grødskåle, stole i forskellige højde og "senge" samt øre til de tre bjørne med. Det er vigtigt for mig at alle børn der har lyst til at prøve, også får muligheden. Vi spiller derfor stykket lige så mange gange, som der er børn der vil prøve. Det hele tager ca. 35-45 min.

 

Prisen starter fra kr. 2000,- for en forestilling eller fra kr. 3000,- for to med en kort pause imellem.  (priser er inkl. moms og transport Hovedstads området, ring gerne for tilbud)

 

Max 30 børn pr. forestilling

 

Udover "Eventyrprinsessen kommer på besøg", afholder jeg teater- og sminkeworkshops, dukketeater værksted, samt sælger kostumer på www.BlikfangsKostumer.dk. Jeg er til dagligt leder og instruktør for VallensbækBørneteater, Zebra Gruppen.

 

Hvis det er noget I kunne tænke jer, skal I være velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail.

 

Med venlig hilsen

Nicoline Louise Roos
Tlf: 26122122
Mail: kontakt@blikfang.com